AŞK MELEĞİM DİZİSİ - SOS Mİ VİDA

aşk meleğim,sos mi vida,ask melegım,ask meleğim,aşkmeleğim,dizisi,fragmanları,bölümü,bölümleri,1.2.3.4.bölüm,müziği,mp3,müzikleri,oyuncuları,kanald,Sos mi Vida–You Are the One,Oyuncular,Natalia Oreiro,Facundo Arana,Carla Peterson,Alejandro Awada,Claudia Fontan,Pembe dizi,Komedi

Friday, January 5, 2007

Natalia Oreiro - Aşk Meleğim


(d. 19 Mayıs 1977, Montevideo). UruguayNatalia henüz çocuk yaşta Coca-Cola, Pepsi ve Johnson & Johnson gibi dünyaca ünlü markaların reklamlarında boy göstermeye başlar. 16 yaşına geldiğinde Uruguay’dan Arjantin’e taşınmaya ve kariyerini orda devam ettirmeye karar verir. MTV müzik kanalında VJlik yaptıktan sonra 1995 yılında Dulce Ana (Tatlı Ana),1996 da 90-60-90 modelos, 1997 de Ricos y famosos (Aşk Meleği) dizilerinde başrol oynar. Ricos y famosos dizisi tüm gözlerin Natalia’ya çevrilmesini sağlar. (Bu dizi Türkiye’de de 2002 yılında Aşk Meleği adı ile gösterime girmiştir.) Natalia bu dizi ile elde ettiği başarının daha da yükselmesini sağlayan Un Argentino en New York (1998) adlı sinema filminde başrol oynar. Filmin soundtrack şarkılarını Natalia seslendirir ve böylece müzik şirketleri arasında Natalia’ya albüm yapma rekabeti başlar. Oreiro’ya albüm yapma yarışına giren şirketlerin içinde BMG, Natalia’ya kendi adını taşıyan ilk albümünü yapar. Albümden çıkan ilk single Cambio Dolor (Tanımlanamayan Acı) daha sonraları milyonlarca kişi tarafından izlenecek olan Muñeca Brava (1998-1999) dizisinin tema şarkısı olur.
1998-99 yılında Facundo Arana ile başrollerini paylaştıgı, Orta Doğu Avrupa ülkeleri, Türkiye, İsrail gibi ülkelerin yanısıra 35 farklı ülkede de gösterime giren Muñeca Brava (Vahşi Güzel) dizisinde başarılı bir oyunculuk sergiler.Natalia dizide Milagros ve Cholito karakterlerini canlandırır. Muñeca Brava dizisindeki performansı ile Martín Fierro Ödüllerine (Arjantin’in Emmy Ödülleri diye anılır) 98 ve 99 yılında 2 kere “En İyi Kadın Oyuncu” olarak aday gösterilir. E! Entertainment Televizyonu tarafından 2000 yılında “Yılın Ünlüsü” seçilir.
2000 yılında Natalia’nın ikinci albümü olan Tu Veneno (Senin Zehrin) müzik listelerine bir numaradan girmeyi başarır .Bu albüm Miami’deki “Gala de la Hispanidad”, “Gala de Murcia”,”Festival de la Calle 8” de tanıtılır.The Viña del Mar Festivalinda Tu Veneno albümü Natalia’ya kraliçe seçilmesini sağlar . Tu Veneno,Rio De La Plata,Como te olvido şarkıları hit şarkılar arasına girmeyi başarır.
2002 yılında Natalia üçüncü albümünde,Turmalina adında dünyayı kurtarmaya çalışan süper kahraman dizaynı ile karşımıza çıkar .Albüm 35 ülkede satışa sunulurken 7 milyon civarında bir satışa ulaşır.
Natalia bu albümünü Kachorra adlı dizisiyle eş zamanda çıkararak,albümünün promosyonunu da yapmış olur.Kachorra ve Turmalina aynı yıl içinde milyonlarca kişi tarafından beğeni görür.
Cuesta Arriba Cuesta Abajo (yokuş aşağıya yokuş yukarı) şarkısı da Kachorra (Kaçak Kız) dizisinin tema şarkı olarak seçilir. Natalia,Que Digan Lo Que Queiran,Cuesta Arriba Cuest Abajo şarkılarına klip çeker .Konser vermek için dünya turnesine çıkar Oreiro bu dönemde.
14 Ağustos 2003 yılında Natalia’nın Sandra rolüyle başrolünü oynadığı Cleopatra sinema filmi Arjantin’de gösterime girer.Konusu ise şöyledir;Opera Sanatçısı olan Sandra,emekli öğretmenCleo (Norman Aleandro) ile yaşadıkları monoton hayatlarından kurtulmak için seyahate çıkarlar.Seyahat sırasında Cleo ve Sandra, Carlos (Leonardo Sbaraglia) adında bir kamyon şöförüyle tanışırlar… Ve Carlos onları kendi gideceği bilmedikleri bir yola davet eder! Ve Macera Başlar…
2004 yılında Natalia,bir sirk oyuncusu canlandırdığı El Deseo (Tutku) adlı dizide başrol oynar.Dizi Telefe kanalında her akşam prime-time da gösterime girer.Natalia,bu dizi için trapez dersleri almaya başmıştır..Dizi,gerilimli sahnelerle doludur. Natalia ayrıca aynı yıl içinde La guerra de los gimnasios adında kısa bir filmde oynar..
Takvimler 2005 yılını gösterdiğinde Natalia’nın Renée karakterini canlandırdığı Mafya dizisi olan Botines de yer aldı.Bu dizi Danimarka,Dominik Cumhuriyeti,Fransa,ABD,Arjantin ülkeleri tarafından ortak çekilir..
Oreiro,2005 yılından sonra başarılı kariyerini doruk noktasına çıkarmaya devam eder..Birbirinden başarılı yapımlara imza atan Oreiro,2006 yılında,Arjantin-Rus yapımı olan ve Rusya’da gösterime giren V Ritme Tango (tangonun ritmi) adlı bir TV dizisinde oynar.12 bölümünden oluşan ve her bölümü 60 dk olan dizi,mafya-drama türündedir.V ritme tango,Rusya’da gösterime girdikten sonra DVDleri piyasaya sunulur..
Natalia,aynı yıl içinde Vahşi Güzel adlı dizisinki partneri olan Facundo Arana ile Arjantin’de yılın en çok izlenen dizisi olan Sos Mi Vida (sen benim hayatımsın) da başrolü paylaşır.. Oreiro’nun Monita adında bir boksörü oynadığı dizi Arjantin kanalı Channel 13′de yayınlanır.Dizi Arjantin’de günün en çok izlenen programları arasında sürekli ilk 3 de yerini koruyor,ve günün en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor.Reyting rekorları kıran Sos mi Vida dizisi birçok ülke kanalı tarafından satın alınıp,yayınlanmaya başladı bile.
Natalia,müzik kariyerinde önemli bir yere sahip olmasını istediği 4.albümünü çok yakında çıkarmayı düşünüyor.Albüm için evine kurduğu stüdyoda çalışan Natalia,Sos Mi Vida’nın tema şarkılarını da seslendirdi.. Ayrıca El Deseo dizisi için The Doors grubunun Light my Fire şarkısını yeniden seslendirdi.
2007 yılında gösterime girecek La Peli adlı bir sinema filminde gazeteciyi canlandırdı

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

 
yutobe yotube yutube buzda dans google adwords reklam ktunnel sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex